bierbucket

Amstel Bright buckets

Bier buckets, ze worden steeds populairder. Een mooi gestylde bucket die op een mooie en warme zomerdag gevuld wordt met ijs en bier. Het is niet alleen erg functioneel maar hij staat ook nog eens leuk op een tafel, bar, loungeset of gewoon op de straat of in het zand.

Ook Amstel Bright heeft mooie Amstel Bright buckets. Als je op Curaçao, Aruba of Bonaire op vakantie bent geweest en je houd van Amstel Bright dan kunnen de buckets je bijna niet ontgaan zijn. De mooie ijzeren buckets kenmerken zich door de emmervorm en de mooie afbeeldingen op de buitenkant. Als de buckets met ijs gevuld zijn kunnen zo’n 6 biertjes koud gehouden worden. Daarnaast zit er aan de zijkant van de bucket bij het hengsel een opener om jouw Amstel Bright te openen.

Amstel Bright buckets op de strandfeesten

De buckets zijn vooral populair op de strandfeesten. Wie heeft de feesten niet meegemaakt? De happy ours op Zanzibar, de strandfeesten op Cabana beach of de hipste feesten op Kokomo Beach.

Veel mensen bestellen tijdens deze strandfeesten een “bucket Amstel Bright”.  Naast dat het gezelliger en praktischer is om een bucket te bestellen is het vaker ook voordeliger. Omdat de buckets een gewild item zijn wordt er vaak statiegeld gevraagd als je een bucket met Amstel Bright besteld.

Ook wij krijgen regelmatig de vraag of wij aan de Amstel Bright buckets kunnen komen. Helaas hebben wij de Amstel Bright buckets nog niet in ons assortiment. Wij zijn wel hard bezig en hopen dat wij deze dit jaar in Nederland kunnen gaan aanbieden.

Zodra wij de Amstel Bright bierbuckets in ons assortiment hebben opgenomen zullen wij dit dan ook via onze sociale media kenbaar maken. Volg ons dus via: https://www.facebook.com/biermomentje.

Heb je vragen of wil je meer weten over de Amstel Bright buckets dan kan je altijd contact met ons opnemen.

De waardering van biermomentje.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 2672 reviews.
Webwinkelkeur shop reviews