Amstel Bright strand

Amstel Bright drink je op het strand

Iedere Amstel Bright liefhebber drinkt zijn Bright graag op het strand. Lekker in de warme zon, voetjes in het zand en genieten van een koude Amstel Bright met een partje limoen. Afgelopen zomer hadden we in Nederland een fantastische zomer en hebben wij vaak met een Amstel Bright op het strand gezeten.

Op Curaçao is het natuurlijk het hele jaar mooi weer. Dus heb je ook het hele jaar de beste situatie om Amstel Bright te drinken. Want zeg nou eerlijk: met hoge temperaturen smaakt Amstel Bright toch wel het beste?! In dit blog een overzicht van de mooiste stranden op Curaçao, waar je samen met jouw vriend of vriendin, familie en vrienden de coolste Amstel Brightjes kan drinken.

Playa Lagun

Ik begin met dit strand. Dit is een van onze favorieten. Rond tien uur ‘s ochtends komen grote zeeschildpadden deze inham binnenzwemmen om het slachtafval van de vissers van die ochtend op te eten. Daarnaast is het ook goed mogelijk dat je tijdens het snorkelen een schildpad tegenkomt. Bij de steile rotswanden aan de zijkant is voldoende koraal aanwezig om je de hele dag te vermaken met snorkelen en duiken.  Deze bijzondere baai is echt een juweeltje. Het is mogelijk om via een trap de steile rotswand te beklimmen en in de horeca te eten en een Amstel Bright te drinken. Kan je ook gelijk van het uitzicht genieten.

Grote Knip

Waarschijnlijk een van de bekendste, mooiste en populairste stranden van Curaçao. Dit strand staat op zo’n beetje elke ansichtkaart. Qua schoonheid één van de populairste stranden van het eiland. Fel blauw water, strandbedjes, horeca en een rots waar je vrij veilig naar beneden kunt springen.

Vaerssenbaai

Dit is een natuurlijk baai, dichtbij Willemstad. Kokomo Beachclub is op het strand gelegen en biedt er faciliteiten zoals lunch, diner, strandbedjes en cocktails. Amstel Bright is hier niet te verkrijgen, dus zorg dat je een koelbox meeneemt.

Daaibooi Beach

Daaibooi beach is een populair natuurstrand, waar iedereen graag naartoe gaat om onder andere te barbecueën. De zonsondergang is, zoals op de meeste stranden, prachtig en er is een kleine bar waar je iets te eten en te drinken kunt kopen, strandbedjes kunt huren en naar het toilet kunt gaan.

Playa Porto Marie

Al vanaf de parkeerplaats is de aanblik van bovenaf al geweldig. Een echt wit strand en helderblauwe zee. Onderwater zijn koraal en vissen volop aanwezig. Hierdoor is het strand ook populair onder de duikers en snorkelaars. Ook is er een duikschool en beach bar aanwezig.

Strand bij Santa Barbara Golf en Beach resort

Bij het Santa Barbara Golf en Beach resort is het ook mogelijk om heerlijk te relaxen. Het mooie strand bij het hotel is toegankelijk voor iedereen en heeft voldoende bedjes en bomen om te relaxen. Ideaal om te snorkelen, te zwemmen en te genieten van de omgeving. Het strand ligt ook naast de haven dus heb je altijd  uitzicht op de mooie luxe privé jachten. Ook is er een bar waar je heerlijk kan genieten van een lunch en Amstel Bright.

Bierbucket

Een biertje drinken op het strand is fantastisch, maar met de zomerse temperaturen wordt jouw bier snel warm. Wil je toch koud bier? Gebruik een bierbucket. Deze emmer vul je met ijs en daarmee kan je uren je bier koud houden. Wij hebben een unieke mooie zomerse bucket. Hiermee heb je overal koud bier 🙂

De waardering van biermomentje.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 2636 reviews.
Webwinkelkeur shop reviews