KLM Golf Open

Amstel Bright op de KLM Golf Open

Van 14 t/m 17 september 2017 was de 98e editie van de “Dutch open”. De KLM Golf Open wordt gespeeld op golfbaan The Dutch in Spijk. Deze golfbaan is sinds 2011 geopend en was nu voor het 2e jaar op rij de locatie voor het grootste golftoernooi van Nederland. Met toppers als titelverdediger Joost Luiten en Maarten Lafeber is het een 4-daags golftoernooi waar heel golfend Nederland naar uit kan kijken. Met ruim 50.000 bezoekers is het een groot evenement waarbij alles in het teken van de golfsport staat.
Naast het toernooi, waar de meeste mensen natuurlijk voor komen kijken wordt er ook veel aandacht besteed aan de golfsport zelf. Veel bedrijven uit de golfwereld staan op het toernooi om via deze manier hun producten of diensten te promoten. Denk aan golfkleding, golfvakanties, golfmateriaal en alles wat met de golfsport te maken heeft. Amstel Bright was dit jaar voor het eerst aanwezig om ook Curaçao als golfeiland meer op de kaart te zetten.

Old Quarry Golf Course

Het initiatief van de stand ligt al jaren in handen van het Old Quarry Golf Course. De baan is ontworpen door Pete Dye en geopend in 2010. PGA Golf Professional Jane Weststrate is sinds de opening verantwoordelijk voor de golfbaan. Al enkele jaren is zij als vertegenwoordiger van zowel de Old Quarry Golf Course als het er naast gelegen Santa Barbara Golf Resort aanwezig op de KLM Golf Open om golf beminnend Nederland één van de mooiste golfbanen van de wereld te tonen.

Het golf resort wordt gezien als TOP 3 golfbaan in het Caribisch gebied en Mexico. De unieke ligging met het uitzicht op de Caribische Zee en de holes die op een natuurlijke manier in de prachtige heuvels en valleien zijn opgenomen maken deze baan tot een unieke ervaring.

Door het goede klimaat en hoge temperaturen, genieten jaarlijks vele golfliefhebbers van al het moois dat de Old Quarry Golf Course en het Santa Barbara Golf Resort te bieden heeft. En als je op de baan geluk hebt komen de lokale leguanen even een kijkje nemen of alles goed nog verloopt.

Amstel Bright en Old Quarry Golf Course

Om een echte Curaçaose sfeer voor de Old Quarry Golf Course te creëren is in samenwerking met Amstel Bright, Curaçao Airport Partners, het toeristenbureau Curaçao en DolfijnGo een stand neergezet waarbij alles in het teken stond van Curaçao. De wanden van de stand waren gemaakt met prachtige afbeeldingen van de Old Quarry Golf Course. Daarnaast stond een verkleinde versie van de pondjesbrug in de stand en mochten de flamingo’s natuurlijk niet ontbreken. Amstel Bright was overal in de stand aanwezig en iedereen die in stand aanwezig was kon een koud Brightje met een partje limoen drinken.

Daarnaast was er ook een leuke actie waarmee een reis naar het Santa Barbara Beach & Golf Resort inclusief onbeperkt golfen bij de Old Quarry Golf Course gewonnen kon worden. Iedereen had de mogelijkheid om met 2 ballen te chippen naar oplaasbare bekerhouders in de vrom van flamingo’s en palmbomen. Lukte het om 1 bal daarin te slaan dan maakte je kans op deze mooie prijs.

De sfeer op de stand was erg gezellig en ontspannen. Veel mensen waren geïnteresseerd in de Old Quarry Golf Course en het Santa Barbara Beach Golf Resort, maar ook door de aanwezigheid van Amstel Bright werden veel mensen enthousiast. Wij zijn er wel achter gekomen dat veel mensen blijkbaar nog steeds niet weten dat Amstel Bright gewoon in Nederland te koop is. Als ze eenmaal horen dat Amstel Bright ook gewoon in Nederland gekocht kan worden levert veel positieve reacties en lachende gezichten op. Er is dus nog veel werk te verrichten :).

De aanwezigheid op de KLM Golf Open was een groot succes en we kijken nu al uit naar volgend jaar.

De waardering van biermomentje.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 2604 reviews.
Webwinkelkeur shop reviews