Amstel Bright bij de Sligro

Het is rond 2003. Amstel Bright wordt door Heineken in Nederland op de markt gebracht. Het is verkrijgbaar in de grotere drank en horeca winkels en ook in een tal van horeca gelegenheden is het mogelijk om Amstel Bright te bestellen. Ook de Sligro heeft Amstel Bright in het assortiment.

In het begin dat Amstel Bright op de markt gebracht werd kon dit eenvoudig bij de Sligro gekocht worden. De Sligro was een officiële verkoop partner en het was mogelijk om er Amstel Bright te kopen.

Helaas is Amstel Bright nooit heel populair in Nederland geworden. Hierdoor heeft Heineken besloten Amstel Bright minder prioriteit te gegeven en de focus te leggen op ander soortgelijke bieren. Op dit moment is Amstel Bright beperkt in een aantal winkels verkrijgbaar en zijn het vooral de online shops waar het mogelijk is om Amstel Bright te bestellen.

Amstel Bright en Sligro

Waar Amstel  Bright vroeger in horeca en winkels goed vertegenwoordigd was is het nu lastig te verkrijgen. Ook bij de Sligro is het niet meer te verkrijgen. De Sligro is een totaalgroothandel voor bedrijven die voedingsmiddelen nodig hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de horeca. Met 49 winkels en een assortiment van ruim 60.000 producten bedient Sligro bedrijfsmatige klanten in heel het land. Sligro voorziet zijn klanten van kwalitatieve food, non-food en dagverse producten.

Waarom Amstel Bright online kopen.

Met het probleem dat Amstel Bright niet meer bij de Sligro en andere grote winkelketens verkrijgbaar is en de stijgende populariteit van Amstel Bright hebben wij besloten om zelf een online winkel te starten. Wij leveren diverse Amstel Bright producten tegen een zeer scherpe marktprijs. U kunt uw Amstel Bright kosteloos komen ophalen of eenvoudig en snel laten opsturen.

In de toekomst hopen wij diverse bedrijven aan ons te binden die het mogelijk maken om Amstel Bright op diverse locaties in Nederland op te halen. Daarnaast zijn wij bezig om ons assortiment verder uit te breiden en om nog aantrekkelijker te worden bij onze klanten als het gaat om het bestellen van Amstel Bright.

Heeft u vragen of opmerkingen over Amstel Bright dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

De waardering van biermomentje.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 2604 reviews.
Webwinkelkeur shop reviews