Over Biermomentje

Bier=bier. Daar is geen speld tussen te krijgen. Maar bier is ook gevoel en herinneringen. Bier is een momentje. Om te genieten, te delen en te ervaren en misschien zelfs om mee weg te dromen.  Bier is emotie.

Het begin

Onze passie voor bier en beleving ontstond in 2012. Tijdens onze vakantie op Aruba en Curaçao gebeurde er namelijk iets bijzonders. In de hele andere setting van vakantie beleefden wij bier op een heel andere manier zoals we daarvoor deden. Heerlijk met onze voeten in het zand en een Amstel Bright in de hand. Zo genoten we niet alleen van het bier zelf maar ook van het fijne gevoel dat het ons gaf.

Het werd ons dan ook al snel duidelijk dat Amstel Bright ons drankje zou gaan worden om de dorst in de middagen en avonden te lessen. De kwaliteit van het verfrissende biertje met het bekende limoentje in combinatie met de ondergaande zon en tropische temperaturen gaf ons het ultieme vakantiegevoel en de optimale bierbeleving.

Eenmaal teruggekomen in Nederland zijn die verfijnde smaak, de optimale bierbeleving, maar ook de herinneringen nooit echt weggegaan. Bieren als Corona en Sol komen wel in de buurt, maar hebben zeker niet die specifieke frisse smaak. Toen er weer een zomer aankwam en wij toch wel weer graag iets speciaals wilden drinken zijn wij op zoek gegaan naar Amstel Bright. En daar is het dus allemaal mee begonnen toen we dit vanaf 2006 besloten te verkopen in Nederland.

Door het beperkte aanbod en de toch wel duurdere prijzen besloten we om zelf met Amstel Bright aan de slag te gaan. Dit bleef ook onze focus door de jaren heen. We merkten immers ook in onze omgeving dat de vraag groot is, maar het aantal aanbieders beperkt..

De groei

Na een aantal jaar van groei in verkoop en bekendheid en een aantal reizen verder kwamen we in 2019 op het idee om meer verschillende bieren te verkopen. Unieke bieren die niet in de supermarkt te verkrijgen zijn maar waarbij iedereen zo wel zijn herinnering heeft. Bieren uit elke uithoek van de wereld. Bieren uit Afrika, Amerika, Azië en Europa. De teller staat nu op ongeveer 40 en wij hopen dat er nog vele mogen volgen. Daarnaast hebben we een unieke bierbucket en leuke biercadeau ’s.

De toekomst
Met onze nieuwe shop en platform hopen wij jou als bierliefhebber te helpen in je zoektocht naar jouw biertje. Zodat je je herinneringen weer opnieuw kunt beleven. Zodat je dat fijne gevoel weer naar boven kunt laten komen.

Zoek jij een bier maar kan jij deze niet vinden? Wij zoeken graag met je mee. Neem contact met ons op om te kijken of wij samen jouw herinnering weer nieuw leven in kunnen blazen.

De waardering van biermomentje.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 2705 reviews.
Webwinkelkeur shop reviews